tel: +386 1 521 12 34 | e-pošta: info@matura.si

Elektronski odganjalec škodljivcev - industrijski

ELEKTRONSKI ODGANJALEC ŠKODLJIVCEV – industrijski (LS-927)

So univerzalne elektronske naprave širokega spektra, ki ob delovanju preprečujejo bivanje škodljivcev v prostorih. Elektronski odganjalec škodljivcev ima visoko frekvenčno valovanje, deluje na njihov živčni sistem in jim onemogoča komuniciranje, pitje in prehranjevanje, zato se umaknejo iz območja delovanja naprave. So varne za človeka in živali, učinkovite, enostavne za rokovanje z dolgo življenjsko dobo. Neslišne, vendar moteče za nekatere hišne ljubljenčke (hrčki, morski prašički, kunci…), če so nameščene v prostoru, kjer le ti prebivajo.

ODGANJALEC ŠKODLJIVCEV ODGANJA:
 glodalce (miši, podgane, polhe, kune, veverice), hrošče, netopirje in večino plazečih in letečih insektov (bolhe, klope, mravlje, pajke).

UPORABA:
 stanovanjski objekti, kleti, gostinski objekti, počitniške hiše in prikolice, plovila, planinske koče, skladišča, gospodarska poslopja, industrijski objekti itd.

NAMESTITEV:
 je najpomembnejši element za doseganje učinkovitega odganjanja škodljivcev. Ti si poiščejo prostor za bivanje v mirnem okolju, v katerih prebivajo večino časa, za kar so najprimernejša podstrešja ali zračne zapore v ostrešjih. Namestitev mora biti čim bližja bivalnim prostorom škodljivcev. Valovanje ne prebija lesa in pregradnih elementov, zato je potrebno nameščanje v zračnih zaporah, kjer bivajo.

 

Oddajte povpraševanje za elektronski odganjalec